04 de maig, 2020

EMERGÈNCIA SOCIAL. COM ENS AFECTA AL BARRI?


Aquests dies de confinament ens hem fet ressò, des del nostre blog, de diferents problemàtiques, que cal anar abordant, si en aquesta crisi volem rescatar les persones i que la tornada a la “normalitat” serveixi per plantejar alternatives a la precarietat laboral, a una altra manera de produir i de viure que abordi també l’emergència climàtica. Quines respostes donem a les retallades històriques en sanitat i educació, a la gestió de les Residències, al dret a l’habitatge, a un treball digne, posant en valor les treballadores llar i les cures, als ERTES, PIMES, entitats, autònoms, migrants...?

En aquesta ocasió hem volgut conèixer com ha afectat l’estat d’alarma a dos sectors que tenen molt d’impacte al nostre barri per la quantitat de persones que hi treballen, moltes d’elles també veïnes.

Hem entrevistat per telèfon el Joan Romero, president de l’Eix Maragall, perquè ens parlés del comerç de proximitat i l’Agustí Xifre, vicepresident del FCMartinenc, perquè ens expliqués com ha afectat tant al CEM com al Club.
EFECTES DEL COVID-19 EN EL NOSTRE COMERÇ: ENTREVISTA A EN JOAN ROMERO, PRESIDENT DE L’EIX MARAGALL. 
Per llegir l'entrevista cliqueu l'enllaç: EFECTES DEL CORAVID EN EL NOSTRE COMERÇ
AFECTACIONS DE L’ESTAT D’MERGÈNCIA  AL CEM GUINARDÓ I AL F.C.MARTINENC: EL PAVELLÓ SALUT.
ENTREVISTA  L’AGUSTÍ XIFRE, VICEPRESIDENT DEL FCMARTINENC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada