13 de maig, 2020

PREGUNTES A LA REGIDORA DEL DISTRICTE D'HORTA-GUINARDÓ EL 14-05-2020

El dijous 14 de maig a les 18 h la regidora Rosa Alarcón farà una trobada en línia amb els veïns i veïnes per respondre totes les preguntes publicades en la web de participació Decidim.Barcelona.

A la web trobareu l’espai “El regidor/la regidora respon” en el que qualsevol persona registrada podrà introduir preguntes des de 48 hores abans de la sessió i que seran respostes en directe fins al final de la sessió que té una durada de 90 minuts.En aquesta mateixa web també quedaran les respostes escrites de totes les preguntes que no s’hagin pogut respondre en directe en els temps que dura la compareixença.

Aprofitem per enviar-vos un document amb les preguntes que li adrecem conjuntament 9 AAVV del Districte que pertanyem a la Coordinadora d'AAVV d'Horta-Guinardó. Com que és un document llarg, a la web de Decidim.Barcelona “El regidor/la regidora respon” ho hem hagut de dividir en sis entrades. Aquí us enviem el text complertPreguntes a la Regidora de 9 Avv del Districte

Si entreu al Decidim.Barcelona, amb qualsevol navegador, podeu consultar les preguntes que hem entrat i si us registreu, o ja ho esteu i entreu podeu fer un m'agrada a cada una de les 6 preguntes clicant la sageta verda de la cantonada dreta de baix. A vegades costa una mica. Sembla que les que tinguin més suport es contestaran primer.

També hi ha una entrada amb dues preguntes del Guinardó.

Us animem a participar i a seguir l'acte en streaming.
Per veure totes les preguntes podeu fer servir l'enllaç: La Regidora Respon al decidim.Barcelona
Per entrar directament a l'streaming de la trobada de les respostes feu servir l'enllaç: Streaming de la trobada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada