23 de maig, 2020

CRISI CLIMÀTICA I NUCLEARS. Tanquem-les JA! Debat: Dimarts 26 de maig, 19h. Emissió en directe per youtube.


El Garrofer espai de debat volem reprendre el nostre cicle de xerrades que hem hagut de suspendre durant dos mesos. Per això us oferim el proper debat en emissió en directe per YouTube: https://youtu.be/FBKFdbJ9hXQ

Ja fa 34 anys de l'accident de la central nuclear de Txernobil i des de aquell any 1986 han continuat una cadena d'incidents i accidents ocasionats pel risc associat a l'ús d'una tecnologia molt perillosa i molt perjudicial pel medi ambient. Així ho va demostrar 25 anys després la central de Fukushima l'11 de març del 2011 i que tothom recordem. Per debatre sobre la necessitat de desnuclearitzar la producció d'energia elèctrica hem organitzat aquest debat.
Comptarem amb:
JORDI BIGUES, periodista i activista. Membre del Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA), d'Ecologistes de Catalunya i autor del llibre "x un bon clima. El llibre verd de Barcelona"
JAUME SERRASOLSES, expert en tecnologies medioambientals, especialista en construcció sostenible i veterà de la lluita antinuclear.
Organitza: EL GARROFER, espai de debat. Col·laboren: AVV Joan Maragall del Guinardó i Casal Mas Guinardó.
COM HI PUC PARTICIPAR? Molt fàcil !
Dimarts a les 19h, et connectes a aquest enllaç: https://youtu.be/FBKFdbJ9hXQ
Allà, a més de veure els ponents en directe, podràs escriure les teves preguntes al xat de youtube que trobaràs a la dreta de la pantalla.
Us esperem! 
Facebook: @elgarroferespai     Twitter: @elgarrofer1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada