Nosaltres

Qui som.
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES
JOAN MARAGALL – GUINARDÓ


L'Associació de veïns i veïnes "Joan Maragall" del Guinardó es fundà l'any 1973. La nostra Associació surt als darrers moments del franquisme com a continuació dels antics comitès de barri que ja existien. Des d'aleshores no hem deixat de treballar per millorar les condicions de vida al nostre Barri, dialogant amb els veïns i les Administracions per trobar solucions als problemes que surten en els diferents àmbits del Barri i de la Ciutat.

Què fem.
Des de l’associació estudiem els problemes de tot tipus (urbanístics, de manca de serveis, de convivència, etc.) que tenim els veïns del barri i ens coordinem amb altres entitats que tenen objectius afins als nostres, fomentem les relacions de veïnatge i ens organitzem per defensar els interessos col·lectius.

L’espai de l’Associació està obert a tots els col·lectius i grups del barri que ho sol·licitin.

Donem suport a diferents activitats:

ACTIVITATS PRÒPIES DE L’ASSOCIACIÓ.

Creem grups de treball, fem xerrades i activitats per abordar diferents temes d'interès:


ØUrbanisme
ØMobilitat
ØSalut
ØEnsenyament
ØServeis Socials
   §Radars
ØEquipaments
ØCultura i oci
ØConvocatòries/agenda d’activitats del barri a la ciutat
ØConvivència
ØMedi Ambient
ØGuia de Reducció de Residus del Guinardó
Conjuntament amb la Coordinadora d’entitats vam impulsar el PACTE PER UN MODEL DE BARRI  amb la participació del veïnat i que es va aprovar al Plenari del Districte el 4.10.2018. Des d’aleshores impulsem les propostes recollides en i portem un seguiment del mateix des de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri i amb altres Plataformes Veïnals. Algunes propostes han estat votades als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament.

TENIM DOS GRUPS DE CONSUM ECOLÒGIC:

ECO-ROCAGUINARDA

És una cooperativa de consum ecològic, dins la Cooperativa Cultural Rocaguinarda. Consumim verdures cultivades de forma natural i que vénen directament del pagès. Un acord amb l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Margall reforça la voluntat mútua de fer una vida més sostenible, sana i responsable. Es troben els dimecres a la tarda.

 

ECO-ESTEL

Format l'any 2013, fomenta el consum ecològic, de proximitat i responsable. Està autogestionat per les persones que en formen part. Per fer la tria de proveïdors es té en compte: que siguin ecològics, de temporada, l’ètica i els aspectes socials i solidaris del productor i que estiguin integrats al territori (projecte, món laboral, condicions de treball), que provinguin de circuits curts (productors propers, preferentment de Catalunya, després de la resta de l’Estat i a ser possible mai de l’estranger), una bona relació qualitat – preu i un desenvolupament rural. Es troben els dimarts a la tarda.

TENIM DOS GRUPS ESPORTIUS:

GRUP D’ESCACS I DE JOCS DE ROL JOAN MARAGALL

Es reuneixen dissabte i diumenge, i quant hi ha campionats. Son a la Federació Catalana.
GRUP DE TAITXÍ

Des de la primavera del 2019 el Grup de Taitxí del Guinardó s’ha incorporat a l’AVV com a grup esportiu.
      Una art marcial xinesa que treballa l'equilibri físic, mental i emocional de la persona.
      Realitzen les seves activitats al Casal Mas Guinardó.

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’IES JOAN BROSSA. Curs 2022-23

Alumnes de l’IES Joan Brossa tenen un projecte d’intercanvi de roba de segona mà: RETROBA, en el nostre local els dimarts de 9h a 13h, en calendari escolar.
Es basa en l'economia circular, podeu portar roba que ja no utilitzeu i donar-li una segona vida. Aquest projecte comunitari completa la formació del seu alumnat del curs de PFI de Vendes, oficina i atenció al públic.

Fes-te soci!

Hola!
Estem encantats de que et facis soci! Per fer-ho fes clic a l'enllaç, baixa el full d'inscripció per omplir-lo amb Word, omple'l, canvia el nom al guardar-lo i envia'ns el nou formulari a la nostra adreça:

avvjoanmaragallguinardo40@gmail.com

Butlleta Inscripció
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada