12 de maig, 2020

Festa Major del Guinardó 2020

La Festa Major del Guinardó ja és aquí! Engalaneu balcons, finestres o terrasses amb ambient de festa major i un cartell que posi festa major del Guinardó! El COVID-19 no ens ha deixat fer la Festa com cada any, tal com veureu al comunicat de la Coordinadora d'Entitats del Guinardó, al final de l'article, però no ens rendim! Fem la Festa Confitada!
 
Recorda, estem en Fase 0 així que és una festa ben confitada des de casa!
Avisa a les teves veïnes i comparteix la programació que trobaràs als grups de facebook del Guinardó i en aquests comptes oficials:
Instagram:
@carrer.rubioiors
@cjgirapells
@lacollagbx
@gegantsdelguinardo

Facebook:
@lacollafmguinardo
@CasalJovesGirapells
@sarauguinardo
Web: 
sarauguinardo.blogspot.com

Etigueu atentes a les xarxes  perquè en breus sabreu més informació des d'on participar a cada acta
#FMGuinardó2020
#festaalsbalcons
#vermuthalbalco
#viejovendebalconing

Mireu si us pot quedar xulo el balcó!
Comunicat de la Coordinadora d'Entitats: 

Benvolgudes entitats, veïns i veïnes, Com bé sabeu la Festa Major del Guinardó s'hauria de celebrar entre el 6 i el 17 de maig de 2020. Atesa la situació que estem vivint a conseqüència del Coronavirus COVID-19 amb tancament d'equipaments, comerç, confinament de tothom a casa, teletreball, restricció de moviments,... 
 Malgrat que hi ha previst un pla de desconfinament per tal de tornar a la “normalitat” que s'anirà aplicant en funció de l'evolució de la pandèmia a casa nostra. 
 Davant de tot això, la Comissió de Festa Major de la Coordinadora d'Entitats del Guinardó i la Colla tant a nivell intern com amb el personal tècnic del Districte d'Horta-Guinardó i amb qui havia d'organitzar actes,  valorant la situació actual i futura, 
 US COMUNIQUEM QUE: • Suspenem definitivament la FESTA MAJOR DEL GUINARDÓ del 2020. • Tots els actes es traslladaran al 2021. Les dates és comunicaran oportunament. 
 Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar però pel bé de tothom i veient la situació del país, el millor és suspendre la Festa Major del 2020 i passar-la al 2021. 
 Rebeu una salutació cordial 
 Barcelona, 1 de maig de 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada