20 d’abril, 2022

XERRADA ECOFEMINISME, Dilluns 25 d’abril, 19h al Mas Guinardó

Masclisme? Patriarcat? Emergència climàtica? Degradació mediambiental?
ECOFEMINISME!
Parlarem d’Ecofeminismes amb la Blanca Bayas d’Acció Ecofeminista
https://accio-ecofeminista.webnode.es/ Un grup de dones i identitats dissidents, d'arreu del territori català, de diferents espais, mirades, edats i trajectòries vinculades a les lluites per unes vides dignes que mereixin l'alegria de ser viscudes. Fruit de l'enxarxament de moviments climàtics i organitzacions ecologistes, amb col·lectius feministes i LGBTQIA+, sumant mirades i experiències per construir un horitzó emancipatori comunitari i de recuperació de sobiranies sobre els nostres cossos, vides i territoris, a tot el món, i sense deixar ningú enrere.
Parlarem amb Guineus del Guinardó, un col·lectiu no mixt que va sorgir al 2019 amb la inquietud de situar la lluita feminista com a eix indispensable en els diversos àmbits vitals, també al barri del Guinardó. Instagram: @guineus_del_guinardo// https://www.facebook.com/guineus.guinardo.9
Us esperem a la xerrada i al debat, on podrem compartir diverses mirades i propostes feministes dilluns 25 d’abril, a les 19h al Mas Guinardó, Pl. Salvador Riera.
https://elgarrofer.home.blog/ Facebook: @elgarroferespai Twitter: @elgarrofer1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada