06 d’abril, 2022

Talls a la Línia 5 del Metro l'any 2022

Informació d'obres a la xarxa de Metro de Barcelona que afecten a veïns del nostre Barri i del Districte.

Aquesta Setmana Santa, entre els dies 9 i 18 d'Abril, la línia 5 del Metro quedarà tallada entre les estacions de Diagonal i Vilapiscina, per renovar part de les vies i algunes instal·lacions. Per suplir aquest servei, TMB posarà una línia de autobús que farà un recorregut que passarà per les mateixes parades de Metro i reforçarà les altres línies de Metro i les línies H8 i D50 de Bus.
A l'estiu, entre els dies 9 de Juliol i 10 de Setembre, quedarà tallada entre les estacions de La Sagrera i Horta per acabar de renovar les vies.
Us adjuntem dos enllaços, un, la Nota de Premsa, on s'explica genèricament l'obra i les opcions de transport alternatives per mitjans de TMB, i l'altre la Presentació de l'Obra, on hi ha una exposició detallada, amb plànols i quadres, de les obres a fer, les estacions afectades a cada període i les alternatives de transport, per als que vulguin informació més detallada.
Presentació del Tall de la Línia 5
També ens sap greu dir-vos que a la línia 4, al tram entre les estacions de Guinardó i Maragall, on veïns dels edificis sobre el recorregut pateixen vibracions i soroll, no està previst de fer cap actuació, de moment, tot i haver-nos dit que aquesta primavera farien una actuació d'emergència posant unes bases esmorteïdores sota les vies per absorbir les vibracions i el soroll, tot esperant que l'any 2024 es fes la renovació de les vies i base, tal com ara fan a la línia 5. Seguim demanant la actuació.
I hem tingut resposta! Ens varen respondre ahir això: Hem consultat a TMB els aspectes que indicava en el seu mail del 2/4, i aquesta és la resposta al respecte de la L4:
Respecte de les actuacions de L4, ara estem a punt d’adjudicar un concurs per actuar a L4 a la zona entre Guinardó i Via Julia que es el que ells us han definit com a base esmorteïdora (el que es fa es treball en les fixacions del tram i substituir-les per fixacions antivibratòries). Aquesta actuació es dura a terme des del maig-juny fins a l’octubre-novembre.
Per tant, segons informació de TMB si que es faran els treballs que vostè indicava.

Esperem que aquesta informació us sigui útil i us adapteu bé al canvi de transport durant les obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada