09 d’abril, 2022

PROJECTES DE NOVES INVERSIONS AL GUINARDÓ


La setmana passada la Regidoria del Districte ens va fer coneixedors de com estaven els avantprojectes d’aquestes inversions previstes:
  - Projecte Pacificació Pge. Llívia
  - Escales mecàniques Llobet i Vall-llosera
  - Projecte carril bici Pg. Maragall
  - Millores Centre Cívic Guinardó
  - Gespa artificial i vestuaris del FC Martinenc i obres a la piscina descoberta.
De les tres primeres ens ha enviat documentació, que compartim amb vosaltres, perquè hi pugueu fer una ullada. La Junta de l’AVV els estem estudiant per a poder donar la nostra opinió raonada, més enllà dels comentaris i preguntes que vam fer les entitats a la reunió explicativa.
Aquests són els enllaços:
Avantprojecte Passatge Llívia:
Escales Llobet i Vall-llosera:
Carril Bici Pg Maragall:
Dels altres dos, les millores del Centre Cívic ja s'estan fent i les reparacions al Camp de Futbol i Piscina encara estan en elaboració.
Esperem que al proper Consell de barri, convocat pel dijous 28 d’abril 19h al Mas, puguem dir la nostra i recollir més opinions, vostres i de veïns i veïnes.
Aquests projectes se sumen als dos més votats als Pressupostos participatius:
· El Carril bici per la Ronda que està en marxa i esperem que s’inauguri aviat. Hem fet una petició al Districte per a modificar la permeabilitat entre les zones verdes 17 i 23 per a facilitar l’aparcament.
· La Rehabilitació la part històrica i urbana del Parc del Guinardó. El Dimarts 26 d’abril tindrem la segona reunió sobre l’avantprojecte, on esperem veure com es van concretant les propostes que hem anat fent fins ara, ja que ho vam presentar l’AVV i Coordinadora d’Entitats dins el Model de Barri.
Per una altra banda, dimecres 20 d’abril la Plataforma Obrim Torre Garcini farem una nova reunió de seguiment on esperem veure com es van concretant les demandes que hem anat fent dins l’avantprojecte
Ens agradaria tenir una forta participació de tot el veïnat per assolir els millors projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada