05 de febrer, 2021

Han matat en Wei Ming del Basar

 
Volem donar el nostre més sentit condol a la família, amics i coneguts.


Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de un home, pare de família, que ha sigut apunyalat aquest dijous a la nit davant de casa seva, a la cantonada del carrer Telègraf i la ronda del Guinardó. Quant faltaven pocs minuts per a 2/4 de nou de la nit un desconegut ha assaltat l'home, just quan l'home entrava al portal de casa, l'ha volgut atracar y li ha clavat una ganivetada. Ha caigut a terra, d'on ja no s'ha aixecat.
A pesar de que alguns veïns del bloc han trucat al 112, i que una unitat del SEM s'ha acostat ràpidament, no s'ha pogut fer res per salvar la seva vida.
L'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona s'ha fet càrrec del cas i s'ha decretat el secret d'actuacions.
Estem tots consternats. Era un veí del barri molt conegut i apreciat pel veïnat, propietari d'un negoci a la Rambla Volart.
De bon matí hem estat en contacte 'Associació de Comerciants de la MD de Montserrat, la Coordinadora d'Entitats i l'Associació de veïns i veïnes per tal de fer arribar el condol a la família i acordar actuacions conjuntes de rebuig. També ens hem posat en contacte amb el Districte, i hi tenim una reunió d’urgència aquesta tarda i hem parlat amb la Guàrdia Urbana. Volem solucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada