21 d’abril, 2023

Presentació del Butlletí Extraordinari 50 ANYS AVV Joan Maragall del Guinardó: Dimarts 25 d'abril, 18h30 a la Biblioteca Mercè Rodoreda.

LA FORÇA DE L'ASSOCIACIONISME. La llarga història del moviment associatiu al Guinardó des del naixement del barri a començaments del segle XX fins a l'actualitat.

Els aniversaris serveixen per dirigir la mirada cap enrere i veure el camí recorregut. La vida associativa d'un barri està formada per un seguit d'anelles que s'encadenen i que dibuixen les circumstàncies particulars de cada època.
En el seu cinquantè aniversari, l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall posa els llums llargs i, als propis records, hi suma els de tota aquella gent que durant més de cent anys han treballat per fer un Guinardó millor.
En Joan Corbera farà la presentació i ens parlarà d'aquesta llarga tradició associativa al barri, posant en valor la força col•lectiva davant l'individualisme.
Us esperem a la Biblioteca Mercè Rodoreda el dimarts 25 d'abril a les 18h30, amb l'escalf de la recent Diada de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada