26 d’abril, 2023

Crònica de la presentació del Butlletí Extraordinari: 50 ANYS AVV Joan Maragall del Guinardó, La força de l'associacionisme.

 
Avui 25 d'abril, en Joan Corbera, a la biblioteca Mercè Rodoreda, ha presentat el butlletí que ha creat per recollir els 50 anys d'associacionisme al barri, destacant el paper fonamental que han tingut els moviments populars des del 1901 fins als nostres dies i com va sorgir fortament l'Associació de Veïns, marcada per la lluita per aconseguir millores al barri i la defensa dels drets dels veïns.
Aquest butlletí representa una celebració del compromís i l'esforç que les persones implicades en l'associacionisme han realitzat durant dècades per millorar la vida del barri.
La presentació destaca la importància del treball col·lectiu i la perseverança en la defensa dels drets i les necessitats dels veïns desafiant la precarietat.
Joan Corbera posa de manifest la importància de continuar treballant per assolir una societat més justa i igualitària, en la qual la veu dels veïns sigui escoltada i tingui un pes en les decisions que afecten el seu entorn.
Vàrem gaudir de la companyia de persones històriques en la creació i continuïtat de l'associació que ens van acompanyar amb el testimoni de fets, mobilitzacions i experiències davant les institucions.
Informa : Teresa Rodríguez
El butlletí i els altres documents què hem fet a l'Associació, Butlletí 50 ANYS: La força de l'associacionisme, Revista Guia Expo: 50 Anys AVV, Expo 50 ANYS Avv Joan Maragall, L'última dècada de l'AVV en imatges, Crònica visual de l'última dècada de l'Avv, ja son al blog: avvguinardo-joanmaragall.blogspot.com.es a la nova plana 50 ANYS i el butlletí, també, a la plana Butlletins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada