23 d’abril, 2023

CRÒNICA DE LA INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ: UN COP D'ULL AL GUINARDÓ. 50 ANYS FENT BARRI.

El dia 15/04/2023 vam fer el 1r acte de celebració del 50è aniversari de l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó (AVV), amb la presència de moltes persones fundadores i activistes que van ser clau en els primers anys de l'organització.
Amb alguns dels anteriors presidents i presidentes.
Per celebrar l'aniversari hem preparat diferents materials i activitats:
- L'exposició de cartells que expliquen el recorregut de 50 anys de millores al barri, mostra molt entenedora de les millores aconseguides treballant colze a colze amb altres associacions i plataformes del barri... i que evidencia el que queda per fer.
Serà itinerant durant dos mesos pels equipaments del Guinardó.
- Un butlletí extraordinari:  LA FORÇA DE L'ASSOCIACIONISME
on en Joan Corbera resumeix l'associacionisme des dels inicis del barri a finals del sXIX.
Explica la història de l'AVV, quan es va crear per lluitar contra la manca d'equipaments i serveis bàsics pel veïnatge, fins a l'actualitat en la lluita per la millora de les condicions de vida al barri.
- Una projecció de la "Crònica dels últims 10 anys" en vídeo i en fotos.
Durant la inauguració, es va destacar la importància dels que van ser fundadors i activistes als primers anys, ja que sense ells no hauria estat possible tenir tot el que s'ha aconseguit fins avui.
En general, la inauguració va ser un èxit, i molts veïns i veïnes, persones d'altres associacions amb les quals col·laborem sovint i representants dels grups municipals van acompanyar-nos en la inauguració d'aquesta efemèride tan important per a la comunitat.
Alguns dels components de la junta actual amb la regidora del districte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada