31 de maig, 2021

SABIES QUE... LES EDUCADORES DEL CENTRE DE SERVEIS SOCIALS FEM PROJECTES AMB ELS JOVES DEL BARRI?

A Serveis Socials del Guinardó desenvolupem diversos projectes amb la participació de les persones a les que atenem.
L’equip d’educadores fem, entre d’altres, tres projectes amb joves/adolescents que avui us volem compartir:
Al Club Social, ens reunim amb un grup d’adolescents del Guinardó. Es crea el seu espai grupal a partir de tallers, jocs de taula, sortides i tot tipus d’activitats. Els joves reflexionen en equip per decidir quines activitats volen fer i creen un espai de vincle, confiança i amistat molt constructiu per a ells/es.
L’Algo Nuestro és un espai d’elles per a elles. Hi participen noies que necessiten un lloc on sentir-se elles mateixes i poder treballar des d’allí, cap enfora. L’objectiu és que les noies es descobreixin a sí mateixes, i un cop assolit, se’ls donen eines per a la resta: aprendre a estimar-se, identificar situacions de risc, valorar noves maneres de gestionar els seus conflictes, gaudir del seu temps lliure, fomentar la seva autonomia personal...
L’Aprenem al barri és un espai al barri de reforç escolar per a nens/es i joves de 8 a 14 anys, on es permet l’aprenentatge, la relació i el desenvolupament personal. És grup de treball on també en la idea de tenir un contacte molt estret amb les escoles . A més, d’oferir als pares un espai per ajudar-los en l’acompanyament escolar dels seus fills.
Aquests són tres dels projectes que desenvolupem. Properament us n’explicarem d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada