22 de maig, 2021

MILLORES EN LA PISCINA MUNICIPAL

Fa mesos que veiem la piscina buida. Des del Martinenc ens expliquen el desenvolupament de les obres i els terminis previsibles de reobertura.

Anunciades al Plenari del Districte, aprovades i durant mesos esperant que comencin les obres...
De fet hi ha un perquè. Al final de la temporada passada una fuita d’aigua va donar l’alarma, l’IBE va donar l’ordre de buidar-la a l’espera de solucionar el problema.
Aquesta piscina està pendent d’una segona fase amb la que quedarà com cal, ara es tracta només de poder obrir.
Per donar compliment a la transparència i bones pràctiques, han tardat mesos en tenir el resultat del concurs per les obres. Al final una empresa galega és la que ha guanyat.
El dimarts dia 18 ja vam tenir una reunió amb ells i dóna la impressió de que van per feina. A primers de la setmana vinent començaran, potser el dimarts, doncs el dilluns aquí és festa.
Més d’un miler de nens i nenes ja estan apuntats pel Campus d’estiu, més les escoles i els cap de setmana posem el cartell “complert l’aforament”.
Hauria d’estar arreglada als voltants del dia 15 de juny per poder obrir amb tota tranquil·litat. L’any passat vam obrir el primer cap de setmana de juny per donar servei a les demandes del veïnat.
No tenim gens clar que estiguin fetes totes les millores que ara hi cal fer, el que quedi pendent haurà de ser al setembre. És una mica un nyap, però al menys podrem obrir.
Molt a pesar de l’interès posat per regidoria i diferents partits polítics les coses han sigut molt lentes.
La bona sensació és que podrem obrir i es podrà gaudir d’un lloc privilegiat al nostre barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada