28 de maig, 2021

2n TALL #MARAGALL RESPIRA

Diumenge 30 de maig d’11:30 a 13:30h al Passeig Maragall, de l’Av dels Quinze al C/Ramón Albó.

És urgent i necessari pacificar el Passeig Maragall, ja que actualment només afavoreix la mobilitat amb vehicles de motor. Cal un ús redistribuït i equitatiu, on vianants, ciclistes, usuàries del transport públic, etc, hi tinguin un espai segur i còmode. I cal recuperar el teixit veïnal i comercial de la via i dels seus voltants.
Per això ens hem unit al moviment #RevoltaVeïnal. Diferents entitats de tot Catalunya estem promovent talls de carrers i carreteres que travessen municipis l’últim diumenge de cada mes per tal de reclamar una major pacificació i seguretat als nostres carrers, menys contaminació i menys soroll.
Podeu llegir l'última Nota de premsa MaragallRespira del 25 d'Abril
El nostre segon tall serà el diumenge 30 de Maig En aquesta matinal reivindicativa hi comptarem amb un Ball de Bastons de la colla bastonera d’Horta, la participació de la colla tabalera de l’AFA Escola Arc Iris, un taller de disseny col·laboratiu per dissenyar el carril bici del Passeig Maragall, un taller de plantació d’un escocell i altres activitats per omplir de vida i alegria el Passeig.
És un moviment totalment apartidista i ens agradaria que les nostres accions s’encaminin cap al pacte anti-contaminació de tots els partits, que és el que necessita la nostra ciutat.
També podeu llegir el Manifest MaragallRespira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada