11 de març, 2021

SEGUIM EL TALL DE LA RONDA I LES AFECTACIONS

A l'Associació de veïns i veïnes hem anat mirant les afectacions del tall de la Ronda per l'adequació del vestíbul de l'estació de la línia 4 del Metro.
Hem demanat més indicacions del tall de la Ronda per als vehicles privats, que no siguin veïns, des de Teodor Llorente, per on han de passar fins al passeig Maragall i per aquest fins Arnau d'Oms, fins al passeig Maragall.
Només els autobusos i taxis, veïns i urgències poden passar, fent la volta a la illeta de T. Llorente amb Vinyals, els privats, fins la Rambla de la Muntanya i per allà, a Torre dels Pardals o a passeig Maragall.
Els veïns de la Rambla de la Muntanya han patit l'incivisme i desobediència del desviament amb embussos i soroll i la policia municipal posa guàrdies, quan pot, a controlar el seguiment de les indicacions. Han posat nous panells informant del nou recorregut. Esperem que disculpeu les molèsties que porta i seguiu els desviaments, adequar l'estació i el transbordament entre línies del metro, serà un benefici per a tots.

1 comentari:

  1. Mentres que durin les obres el H6 podria baixar per Avgda Verge Montserrat fins a LLuis Sagnier.

    ResponElimina