23 de març, 2021

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS de Barcelona. Fase priorització. Del 22 de Març al 5 d'Abril.

Podeu votar els 2 projectes del Model de Barri.
Es reprenen els Pressupostos participatius que es van aturar l'any 2020 a causa de la covid-19. La dotació actual serà de 30 milions d'euros. Podeu veure tots els projectes aprovats a:  https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/4422/
Dels projectes que es van presentar en la primera edició, tots ja han estat avaluats tècnicament i dos dels nostres projectes de prioritats del Model de Barri han estat acceptats i es poden votar:
1.Rehabilitació de la part històrica i urbana del Parc del Guinardó:
2. Arranjament integral dels carrers de l’Eix: Pg Llívia–C/Garrotxa:
ARA US DEMANEM QUE ELS VOTEU en la 1a Fase de priorització. Són projectes de consens treballats dins la Taula del Model de barri.
Aquestes són les fases:
🔵 FASE DE PRIORITZACIÓ (22 de març - 5 d’abril): per donar suport als projectes acceptats. Només els 20 projectes amb més suports de cada districte passaran a la següent fase.
🔵 FASE DE CONCRECIÓ (6 d’abril - 7 de maig): per acabar de donar-li forma al projecte. Els 200 projectes prioritzats s'acabaran de desenvolupar entre la ciutadania que els promou i els serveis municipals.
🔵 FASE DE VOTACIÓ (1 - 23 de juny): per votar els projectes definitius i fer-los realitat.
Ara heu d'entrar amb el vostre registre, si no esteu registrats, us podeu registrar ara. Es molt fàcil, a la part superior de la pàgina hi ha la pàgina de registre, entreu i ompliu les dades. Al final de la plana hi ha un tutorial per registrar-se. Després entreu. 
A la imatge principal, cliqueu DONEU SUPORT ALS PROJECTES. 
S'obre una altre plana, en aquesta escriviu a la finestra de cerca, Model de Barri i cliqueu la lupa, us quedaran aquests dos projectes i hi podeu donar suport.
Podeu consultar altres projectes que s’han presentat al Guinardó. Molts d’ells estan en sintonia amb les propostes que es fan al MODEL DE BARRI.
Aquí teniu l’enllaç al vídeo del tutorial sobre com registrar-se i verificar-se al Decidim.barcelona:
https://www.youtube.com/watch?v=216hJvdMabQ&t=69s ​, pas imprescindible per a poder participar al procés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada