01 de març, 2021

CONSELL PLENARI DISTRICTE HORTA-GUINARDÓ dijous 4 de març de 2021 a les 18:00 hores

La Regidora ens convoca a la sessió plenària ordinària del Districte d'Horta-Guinardó que tindrà lloc el proper dijous 4 de març de 2021 a les 18:00 hores.
Atès l’actual context d’emergència sanitària per la pandèmia de la Covid-19, la sessió es celebrarà de forma no presencial. El seguiment de la sessió es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte:
http://barcelona.cat/horta-guinardo
D’acord amb l’art. 38 de les Normes reguladores de funcionament dels districtes, tant les entitats com els ciutadans i ciutadanes podran intervenir sobre els temes concrets dels punts que figuren a la part decisòria, a la part d’impuls i control i en el torn final obert de paraules de l’ordre del dia sobre altres temes d’interès general.
En aquesta ocasió, tal i com s'ha dut a terme en les darreres sessions, les intervencions dels ciutadans i ciutadanes no seran presencials sinó que es podran fer mitjançant el registre previ a través de la plataforma IRIS en el següent enllaç:
(https://w10.bcn.cat/StpQueixesWEB/serveisIris.do?cbDetall=4904&consulta=1&directo=0&i=c&tescolta=1 )
Ca: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=562
Es: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=563
Les preguntes i/o consultes seran rebudes fins les 18:00 hores del dimecres 3 de març
Després, seran llegides i respostes per la Regidora o Conseller/a de districte que correspongui en cada cas en el transcurs de la sessió plenària.
Adjuntem enllaç a l'ordre del dia per poder veure els punts concrets que hi figuren i si hi voleu intervenir: https://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/noticia/convocatoria-del-primer-consell-de-districte-de-lany_1043192

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada