15 de març, 2019

Petició de canvis per millorar la mobilitat al barri

Després de la implantació total de la nova xarxa ortogonal de bus a Barcelona, al barri hi han quedat algunes coses que no semblen adients.
Per això, des de l'Associació de veïns i veïnes, demanem a l'Ajuntament, TMB, o a qui correspongui, que ho mirin i donin solució a cada tema.

Carrils multiusos de la Ronda del Guinardó. Autoritzar l’estacionament de 21 a 7.
Els carrils bus del Pg. Maragall s’autoritza l’estacionament de 21 a 7h. Demanem que estudiïn que als multiusos de la Ronda del Guinardó es pugui fer el mateix.












      

          
 Passeig Maragall                           Ronda Guinardó

Carrils bicicletes de la Ronda del Guinardó.
S’hauria de arranjar i adaptar correctament el carril bici de la Ronda del Guinardó entre Pg. Maragall i Cartagena.
Proposem travessar la Ronda per La Vinya - Vinyals i ajuntar-se al que ve per Teodor Llorente i anar fins a Sant Quintí i per Mas Casanovas, que es més planer, anar fins Lepant i per aquest fins Alfons X.

Autobús 39. Prolongar del 39 des de Pl. Catalana per Amílcar, Cartellà, Costa i Cuxart, Av. Borbó ( fins al Centre Integral de Salut Cotxeres). La tornada per Mare de Deu de Montserrat.
Donada el incompliment del horaris del D40, i les peticions reflectides en les enquestes i la reivindicacions que es van poder veure a BTV noticies 73 el passat 27-dec-18, aquesta prolongació dona transport públic a la part alta del carrer Amílcar que ara no el te, i, reforçaria el servei en el tram final de M.D. Montserrat.
Com alternativa es podria fer el prolongament fins al Pg. Maragall, que reforçaria el servei en un tram que utilitzen moltes persones per anar des de el Pg. Maragall – M.D. Montserrat a les escoles properes al Nen de la Rutlla. 

2 comentaris:

  1. Proposo que la Ronda Guinardo augmenti un carril sentit besòs i quedi un carril sentit Llobregat reservat per al bus. Els embussos són constants. El trànsit és de sortida de la ciutat i s ha convertit en un embut el tram entre Hospital de Sant Pau -Maragall.

    ResponElimina
  2. Si, això es cert. Encara que penso que el problema es semafòric. El semàfor de ronda guinardó-Vinyals (sentit Besòs) está descordinat amb el següent, i fa que es faci embus... Des d'allà fins passeig Maragall ja ho trobes tot verd.
    Abans de canviar carrils jo demanaria als tècnics que es facin mirar bé lo del semàfor

    ResponElimina