04 de setembre, 2022

ENCETEM UN NOU CURS PLE D’ACTIVITAT

-Ja han començat els Tallers del GRUP DE TAITXÍ al Mas Guinardó. Un art marcial xinesa que treballa l'equilibri físic, mental i emocional de la persona.
Teniu l’oportunitat d’assistir a les sessions gratuïtes d'iniciació els dies:
Dijous 15 de Setembre de 10 a 11h
Dijous 13 d’octubre de 10 a 11h
Dijous 17 de novembre de 10 a 11h
Dijous 15 de desembre de 10 a 11h
Al Casal Mas Guinardó. (Plaça Salvador Riera). Inscripció prèvia al Casal o bé al telèfon 934461429 o cemasguinardo@qsl.cat

-Estem preparant les tres activitats amb les que participarem a “EL GUINARDÓ RESPIRA”, una Jornada reivindicativa organitzada des de la Taula del Mas, dins la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE i a la que us animem a participar. Divendres 16 de setembre a partir de les 17h. https://ajuntament.barcelona.cat/casalsdebarrihg/cemasguinardo/node/1896

-Dins la mateixa temàtica sobre Medi ambient, us convidem dilluns 19 de setembre al passi del DOCUMENTAL de SICOM i Entrepobles.: “50 GRAUS” que pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven. Organitzat per EL GARROFER al Mas Guinardó a les 19h, amb la col·laboració de l’AVV.
 
-L’any vinent, a la primavera, estarem d’aniversari: l’AVV farà 50 anys! Estem preparant tot d’activitats per a celebrar-ho amb el barri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada