14 de setembre, 2022

S'ha aplaçat EL GUINARDÓ RESPIRA. EMERGÈNCIA CLIMÀTICA: PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “50 ºC”, dilluns 19 de setembre, 19h al Mas Guinardó. . Participació a la Jornada GUINARDÓ RESPIRA, divendres 16 de setembre

Davant la previsió de pluja per demà divendres 16, el Mas ha acordat aplaçar la trobada a un altre dia amb millor previsió. Quan sàpiguen la nova data ja us la farem saber.

Us convidem al passi del DOCUMENTAL de SICOM i Entrepobles.: “50 GRAUS” que pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se'n deriven. Organitzat per EL GARROFER, espai de debat i la Comissió de Medi ambient de l’AVV Joan Maragall del Guinardó.

A l’acte comptarem la Marta Rivera Ferré, investigadora del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i membre del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC).

En Josep Cabayol, guionista i director del documental, ens va dir que li feia il·lusió venir aquest setembre al Guinardó, si es trobava bé. Malauradament ens va deixar el passat mes d’agost. La projecció del documental serà el nostre homenatge a una persona preocupada pel medi ambient i per la justícia social que des del periodisme va dedicar el seu treball a enfortir els moviments socials i especialment a informar i conscienciar dels perills i les conseqüències del canvi climàtic. 

Dins la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE, participarem a “EL GUINARDÓ RESPIRA”, una Jornada reivindicativa organitzada des de la Taula del Mas, i a la que us animem a participar. Divendres 16 de setembre a partir de les 17h.

A l’AVV ens trobareu en tres activitats de la gimcana: La instal·lació d’ampolles de plàstic d’un sol ús,  la Guia de Reducció de Residus del Guinardó i El barri en bici: carrils bici al Guinardó.

Us esperem a tots dos actes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada