02 de febrer, 2022

SABIES QUÈ... EL CASAL INFANTIL DEL GUINARDÓ TREBALLA PELS INFANTS I JOVES DEL BARRI?

En aquesta ocasió volem presentar un dels equipaments municipals amb el que treballem habitualment: el Casal Infantil del Guinardó!
El Casal Infantil té un projecte socioeducatiu basat en el lleure dirigit a infants i joves d'entre 4 i 16 anys. Cada dia ofereixen un espai de joc i aprenentatge on poder relacionar-se, aprendre, experimentar, jugar i gaudir sanament del seu temps lliure. També ofereixen assessorament i suport familiar personalitzat, procurant establir un vincle de confiança i proximitat.
Treballen comunitàriament amb les ofertes i activitats que es donen al barri, tan participant com organitzant-les. També treballen en xarxa conjuntament amb altres professionals de diferents serveis i entitats que puguin estar implicats en els infants i joves que atenem.
El Casal Infantil és un dels serveis del barri amb qui ens coordinem habitualment per dur a terme un seguiment dels infants i adolescents. És un equip alegre, creatiu, obert i molt implicat amb les necessitats del barri. És un plaer treballar amb companys/es com ells/es!
Podeu seguir-los a   Facebook i Instagram

2 comentaris:

  1. The best free sports toto sites - Sporting100
    How to 부천 출장샵 download and install betting apps for your Android 강릉 출장안마 devices. You can also 토토 사이트 추천 install the Google Play version on any 삼척 출장샵 device via SMS. How to download and install 안양 출장안마 sports

    ResponElimina