15 de febrer, 2022

Constitució Comissió Seguiment i Impuls dels Pressupostos Participatius d'Horta Guinardó

Hem participat en la Constitució de la Comissió i, lo primer, ha sigut una presentació dels components presents a la Comissió. A més a més de Districte, hi havia la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació, la Coordinació de Democràcia Activa, la Cap de Projectes i Obres del Districte, i els veïns, els promotors, del Carril Bici a la Ronda, l'escola Coves d'en Cimany, l'AFA de l'escola de les Aigües, i nosaltres, i un seguidor, de la Comissió de seguiment del Carmel.
Molt poca gent per la importància del tema, ens sembla.
Ens ha explicat Coordinació de Democràcia Activa que estan posant en marxa una plana, al Decidim Barcelona, on hi haurà la informació de l'estat de cada un dels projectes de tota la ciutat, però encara no hi es.
La Cap de Projectes i Obres del Districte ens ha posat al dia de l'estat dels 7 projectes del Districte. 
Carril Bici a la Ronda Guinardó, s'està executant i tenen previst acabar a final d'Abril. Veurem.
Regeneració del Parc de la Font del Cuento, l'equip redactor està treballant amb els tècnics de l'aigua, per restaurar les instal·lacions de la font, la bassa, els baixants, estanys i rierols, perquè ragi la font i refer el circuit ornamental, també estan redactant la restauració de l'obra civil, camins, escales, murets, jardineres, bassa, ... , també han implicat parcs i jardins per recuperar la vegetació i restaurar-la, i parcs infantils per refer els jocs infantils en tres àrees, una per petits, una per mitjans i l'altre per grans, i un equip de paisatgistes, dues noies, que han fet projectes de parcs històrics i que ajustaran els dissenys al disseny original del parc. Ho estan redactant tot.
Poliesportiu Coves d'en Cimany, ho porta el Consorci de l'Esport i estan refent el projecte perquè s'ha disparat de la previsió i estan ajustant actuacions perquè entri al pressupost.
Pati de l'Escola de les Aigües, estan fent el projecte que executaran durant l'estiu, entre final de Juny i Setembre.
Casal Font d'en Fargues per el clima, Com que hi ha la intervenció de diferents instal·ladors i tenien un sol projecte costava molt de encaixar i han dividit el projecte en uns quants de més petits per tenir un bon control, un per plaques solars, un altre per el control del clima, un per la reducció de consum, i així diversos, els estan fent cada un.
Enllumenat del c/ Sorolla, segons enllumenat públic està en normativa, per això, demanen, als veïns, que els hi indiquin els punts foscos que denuncien, per tractar-los individualment. També miraran si canviant a il·luminació LED poden millorar la lluminositat.
Llac del Parc del Baix Guinardó, estan redactant el projecte que s'ha complicat una mica més de les previsions.
Demà tenen una reunió amb l'escola de les Aigües. Amb nosaltres, per la Font del Cuento, el 14 de Març.
Tenen la previsió de fer una reunió d'aquestes dos vegades l'any, a més a més d'aquesta, al més de Juny i al mes de Desembre i ens explicaran la evolució de cada projecte.
I això ha estat tot. Segur que algun nom i/o referència o dada no es exacte, però anava sobre la marxa i he apuntat el que he pogut, ja em disculpareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada