23 de desembre, 2021

SABIES QUÈ... EL PROJECTE RADARS FELICITA EL NADAL A LES PERSONES GRANS DEL BARRI?

 
Al projecte comunitari Radars, que compartim els barris del Guinardó i Baix Guinardó, no volíem perdre l’ocasió de veure de nou a les persones que en formen part. Voluntaris/es, veïns/es, entitats i serveis dels dos barris, hem decidit felicitar les festes a les grans persones adherides al projecte i continuar amb el nostre objectiu de combatre la soledat no volguda de les persones grans.
Durant el mes de desembre reprendrem les nostres “petites estones”, trobades entre voluntaris/es i veïns/nes per fer un cafè al barri. Aprofitarem per donar a les persones adherides al projecte un detall i una felicitació de Nadal. Les persones que no poden assistir a aquest cafè mensual, tindran igualment el seu espai. Rebran la visita dels voluntaris, al replà del seu domicili, complint amb totes les mesures de seguretat necessàries i els felicitarem les festes. De nou, no podrà haver-hi abraçades físiques, però hi haurà mirades càlides i energia positiva, que de ben segur faran que sigui un moment molt especial.
Aprofitem per felicitar-vos les festes compartint amb vosaltres el vídeo de la cançó de Radars, fet amb l’ajut de la Uzo i la Sarah, en una col·laboració amb La Clota Co-Treball. https://vimeo.com/650311514.
També us fem arribar la nostra felicitació de Nadal, sostinguda pel Premi Horta-Guinardó 2020 a Radars Guinardó-Baix Guinardó, amb el compromís de continuar acompanyant les persones grans en endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada