02 de juliol, 2020

AUDIÈNCIA PÚBLICA AL DISTRICTE D'HORTA-GUINARDÓ. Dilluns 6 de juliol 18h

La sessió es celebrarà des de la Sala de plens del Districte i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la pàgina de la sessió a Decidim.Barcelona.

Podem formular preguntes o peticions per escrit digitalment i de forma anticipada fins les 18h del dia 5.Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d'usuari/a a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consultar com registrar-se)! 
 Aquí teniu l'enllaç directe:
Hem entrat unes preguntes i peticions com AVV. Us demanem el vostre suport al votant al costat de cadascuna en l'enllaç anterior.
1. S'accelerarà el projecte de la RESIDÈNCIA ASSISTIDA i Centre de dia al Guinardó, contemplada en el (MPGM 2003) en el planejament de l'illa del Torrent de Melis, al c/Varsòvia-Gènova, al costat de l’escola i pendent d'execució?
2. Com està el projecte de rehabilitació de la Torre Garcini per a que esdevingui el Casal de gent gran del Guinardó?
3. Es farà un control sobre si l'ocupació actual de l'espai públic per part de les terrasses compleix amb les ordenances?
4. Quan es tancarà el "bar de la petanca" del Mas Guinardó?
5. S'ha trobat ja una solució al tram del carril bici de la Ronda Guinardó, sota els Jardins de Federica Montseny (davant C/Vinyals fins Rambla Volart) on hi ha coincidència de vianants, carril bici i parada de bus en una vorera estreta?
6. Volem participar com a AVV al Consell de participació de les Residències- Centres de dia tal com s'està demanant per part de la Coordinadora de Residències 5+1.
7. Un cop revisada la implantació de la xarxa octogonal, quan podrem parlar del trajecte del bus de barri 117?
Hem entrat després més preguntes i propostes, una com Associació i les altres com a Jordi Carrió i no m'ha deixat editar-les per afegir-hi l'Associació. Llàstima. Ho he comentat, també. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada