12 de juliol, 2020

SABIES QUÈ... 1 Centre Serveis Socials del Guinardó

Bon dia a tothom!
En aquesta ocasió, des de la comissió de difusió del CSS Guinardó us volem fer arribar un document on volem explicar a la ciutadania d'una manera senzilla, planera i entenedora QUI SOM els serveis socials.
Hem creat el "paraigües" SABIES QUE... sota el que provarem de crear una línia d'informació als ciutadans. Així que aquí teniu la primera entrega.
Una cordial salutació,
CSS Guinardó
Ronda Guinardó 113 - 141
08041 Barcelona
Telèfon general : 936197311
Àrea de Drets Socials
Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS)
Ajuntament de Barcelona

SABIES QUÈ.... (1)
El Centre de Serveis Socials del Guinardó som un centre d’informació, orientació i atenció a persones i famílies, d’accés universal on poden venir totes les persones que visquin al barri del Guinardó.
Treballem amb diferents moments del cicle vital:  infància, joventut, adultesa i persones grans.  Ho fem, especialment, en situacions relacionades amb la solitud, maltractaments, pèrdues de feina, violència masclista, problemes econòmics, relacionals...
I també treballem per  la prevenció i assessorament en situacions quotidianes. Tots podem trobar-nos en moments complicats, i acompanyar-vos en aquestes situacions és la finalitat del nostre servei.
Som un equip de 19 professionals, entre treballadors/es socials, educadors/es socials i de carrer, psicòloga, administratives i advocat, que treballem conjuntament per construir un servei de qualitat i proximitat al barri. 
Podeu contactar amb nosaltres de manera presencial a la Ronda Guinardó 113 – 141 (edifici compartit amb el Centre Cívic Guinardó), per telèfon al 936197311 o per correu electrònic a l'adreça cssguinardo@bcn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada