26 de juny, 2020

CALENDARI D’ORGANS DE GOVERN I DE PARTICIPACIÓ del Districte Horta-Guinardó (juny-juliol)

Encara que no puguem participar de manera presencial, sí que ho podem fer on-line per mantenir-nos al dia de què passa i del que es fa al Districte:
-Dilluns 29/06/2020 Hora :19h30. Comissió de Seguiment Extraordinària del Consell de Barri del Guinardó. (Sessió de treball)

-Dimarts 30 de juny a les 17:30 a la Seu del Districte. Comissió Consultiva de Drets Socials, de Ciutadania i Economia Sostenible del Districte,. I a les 19h Comissió Consultiva Ecologia urbana, Mobilitat, Prevenció i Seguretat .

-Dilluns 6 de juliol, 18h. AUDIÈNCIA PÚBLICA. En streaming (directe) a través del decidim.barcelona.  Les preguntes es podran escriure en aquesta plataforma fins les 18h del dia 5.

-Dijous 9 de juliol, 18h. Plenari Districte. A través de la Plataforma Localret
L'AVV formem part d'alguns dels òrgans de participació.

-Juliol (data a concretar) TAULA DE TREBALL SOBRE RESIDÈNCIES del Consell de Salut d'H-G
Us farem arribar les informacions d'interès que ens faciliti el Districte sobre actuacions a fer per atendre les necessitats en aquests nova situació, i segurament ens diran com es farà el tancament dels processos participatius del PAD i dels Pressupostos Participatius.
   
Trobareu més informació sobre els ordres del dia i sobre els enllaços per connectar-nos on-line a: 

Per anar-nos preparant, també us avancem, al SETEMBRE:
-dilluns 14.9.2020 , 19h Mas Guinardó. Assemblea ordinària socis AVV. Us enviarem la informació uns dies abans.

-dimecres 16.9.2020 , 19h Mas Guinardó. Lloc: Terrassa 1r pis Mas Guinardó  (Alternativa si plou: Sala d'actes) Projecció del documental:   "I la lluita continua. Del camp a la construcció de Catalunya” que descriu les lluites i les vagues dels treballadors de la construcció durant els anys setanta, pels seus drets i les llibertats sindicals i polítiques, explicades pels seus protagonistes.
Guió i direcció Llúcia Oliva. Imatge: Carles Ortiz i Marina Palomo; coordinació: Bibiana Bigorra; fotografia: Pilar Aymerich; muntatge: Jaume Vidal, i producció: Adela Alós-Moner i Josep Maria Rodríguez Rovira.
La Bibiana, l’Adela i en Josep Maria han participat durant molts anys a la vida associativa del nostre barri.
Col•loqui amb el Josep Maria Rodríguez Rovira, que va ser acomiadat per ACSA-Sorigué.
Organitza: EL GARROFER, espai de debat, Rocaguinarda, El Pou i l’AVV Joan Maragall

-dilluns 21.9.2020 , 19h Mas Guinardó. Taula Convivència Guinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada