10 de juny, 2024

TELÈFONS I RECURSOS D’ATENCIÓ A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES.

 
Totes les dones i els seus fills i filles que pateixin violència tenen al seu abast un seguit de recursos específics d’atenció i assessorament a través del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA), ubicat al carrer Marie Curie, 16. Es poden adreçar al telèfon d'atenció a les violències masclistes, 900 900 120 gratuït i confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l'any en múltiples idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones en la seva recuperació.
En cas d’urgència també es poden adreçar als telèfons gratuïts d’atenció les 24 hores, tots els dies de l’any al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona: 900 70 30 30.
En cas d'emergència també es pot trucar al 112.
A CA LA DONA: Grup d’Ajuda Mútua (GAM) per a dones que pateixen violència masclista. Mentores de Tamaïa. Un cop al mes, a Ca la Dona (C. Ripoll, 25) 646.35.58.64 info@caladona.org L’objectiu general del grup és crear un espai d’acolliment, acompanyament i escolta mútua i activa per a dones que pateixen violència. Oferir un espai de confiança, confidencialitat i intimitat on poder compartir les experiències i emocions pròpies amb seguretat. Participar en un espai d’apoderament i auto-suport continuat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada