22 de desembre, 2023

OBERTURA RONDA GUINARDO SENTIT LLOBREGAT: DEMANDES AL DISTRICTE SOBRE ASPECTES A MILLORAR

 Aquesta setmana s’han obert al trànsit els carrils de la Ronda del Guinardó en sentit Llobregat entre el Passeig Maragall i Torre dels Pardals. Per això s’ha asfaltat aquest tram.

Antecedents:

-       Abans del inici de les obres d’adaptació de l’estació Maragall de la L4, es va parlar amb el Gerent i la Guardia Urbana de que per a millorar la fluïdesa de la Rda. en sentit Besós, es podrien establir 1 carril en sentit Llobregat i tres en sentit  Besós, (el carril de la dreta en sentit Besós esta molt sol·licitat pel busos i vehicles privats que han d’aturar-se per a que puguin accedir o sortir de la Escola Nen Deu).

Què s’ha fet aquesta setmana:

-          Asfaltar la Ronda

-          Baixar els carrils bici de la vorera a la calçada. (només fins a Torre dels Pardals)

-          Deixar un carril en sentit Llobregat.

-          Deixar dos carrils en sentit Besós, un per a tota classe de vehicles i un altre exclusiu Bus i Taxi, (que es el  que s’utilitza per accedir a la Escola Nen Deu. La senyalització vertical nomes prohibeix l’estacionament de motos sobre la vorera).

-          Reconstruir la parada (marquesina) (vegeu foto) del H6 al costat dels accessos a l’estació Maragall de la L4.

-          Segons TMB la parada 3540 esta anul·lada (vegeu plànol). La 9692 es va crear pels desviaments per A. M. Martínez del H6.

Què demanen:

-          Que es faci un estudi de seguretat pel fet de que el carril bici (potser una mica estret), de doble sentit  de circulació, tingui els autobusos al costat en sentit contrari.

-          Que s’habiliti el més aviat possible la parada 3540. Falta l’andana sobre elevada per a facilitar l’accés del viatgers als busos.

-          Estudiar l’afectació dels accessos a la Escola Nen Deu i la fluïdesa de la Ronda en sentit Besós.

Aquestes són les demandes que hem adreçat al Districte. Esperem poder fer  un seguiment de les solucions que puguin trobar.

1 comentari:

  1. El troç de la RDA entre Segle XX i PSG Maragall han aconseguit crear la "tormenta perfecta" també han posat els containers de les escombraries.
    La contaminació acústica i dels gasos a Quin nivel está un divendres a les 17 hores?

    ResponElimina