08 de desembre, 2023

CONSELL DE BARRI GUINARDÓ. Dimarts 12 DE DESEMBRE, 19h al Mas Guinardó.

Us esperem al 1r Consell de Barri d’aquest mandat. Hem demanat al Districte que expliqui com estan els projectes que estan en marxa i els que encara s’han de fer.

Des de la Taula de seguiment del Model de barri hem demanat un punt de l’ordre del dia on l’AVV i la Coordinadora d’entitats puguem explicar les 6 prioritats que hem consensuat  per aquest mandat (2023-2027) i que posem a discussió amb el veïnat.

1.TORRE GARCINI, REHABILITACIÓ COM A CASAL DE GENT GRAN

2. REMODELACIÓ  EIX Passatge Llívia – C. Xiprer – C. Torre Vélez – i C. Garrotxa

3. REMODELACIÓ I ACABAMENT DELS CARRILS BICI al Guinardó.

4. ARRANJAMENT /REHABILITACIÓ DE L’ANTIGA COTXERA DELS JARDINS PLA I ARMENGOL

5. APARCAMENTS. Proposta de noves places subterrànies

6. REPETIR L’EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS EN AQUEST MANDAT

Aquí podeu veure una graella amb aquestes 6 prioritats perquè en tingueu coneixement abans d’anar al Consell de Barri:  https://docs.google.com/document/d/1-Ijlhbn93Xe8XslUsGNVwovRcIwibkEM/edit?usp=sharing&ouid=117135948218028148574&rtpof=true&sd=true

Des que al 2018 el Plenari del Districte aprovés el document PACTE PER UN MODEL DE BARRI impulsat per l’AVV i la Coordinadora d’Entitats i elaborat amb la participació veïnal, hem anat fent el seguiment de les mesures considerades prioritàries des de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri, a través de les Taules de Treball. Aquestes estan obertes al veïnat que tingueu interès en participar-hi.

Si voleu refrescar la memòria, podeu consultar el document PACTE PER UN MODEL DE BARRI al Blog de l’AVV:   https://drive.google.com/file/d/1xqwnJfxVdMrQOCTse77gadIogZoC0Z6Y/view

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada