07 de juny, 2023

Crònica dinar de celebració 50è aniversari

 Tots junts celebrem un moment especial: el 50 aniversari de l'Associació de VV Joan Maragall del Guinardó. 

És un gran honor veure com la nostra comunitat ha prosperat al llarg dels anys, i volem donar les gràcies a tots els membres que han format part d'aquesta meravellosa història.

Per commemorar aquesta fita important, vam organitzar un dinar especial al qual van assistir membres actuals i antics de l'associació i les persones d'altres entitats del barri i d'altres AVV que ens van voler acompanyar . Va ser una ocasió alegre i emotiva, plena de records i agraïment. Vam tenir l'oportunitat de recordar moments significatius i, sobretot, de retrobar-nos amb antics amics.

Les imatges que es mostrem als audiovisuals:  Ultima dècada en Imatges 2023  i  Guia de 50 Anys de l'Avv  que acompanyen les celebracions ens transporten en el temps i ens recorden els fets importants que han format part de la nostra història comunitària.

Volem agrair especialment al nostre amic i soci Toni Guiu, que va fer un meravellós recull de fotos per capturar aquests moments únics. 

Ara, volem compartir  a la galeria de fotos del nostre lloc web, al qual podeu accedir a través del següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/E259xJnPLirhaSEF9

Us animem a visitar la galeria i reviure aquests moments especials. 

És una oportunitat per connectar amb el passat i reforçar els llaços que ens uneixen com a comunitat. Aprofitem l'ocasió per agrair a tots els assistents al dinar del 50 aniversari per la seva presència i per ser part activa de l'associació.

A més, recordem a tots els veïns que sempre estem oberts a suggeriments i idees per a futures celebracions i activitats comunitàries. La vostra participació és essencial per mantenir viva l'essència.

Plegats, continuarem treballant per millorar la qualitat de vida a la nostra comunitat i esperem celebrar molts més aniversaris. 

Gràcies a tots per la vostra dedicació i suport constant.

Informa Teresa Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada