20 de juny, 2023

Crònica del Club d'escacs

El passat divendres 16 de juny 2023 es va celebrar el torneig de partides ràpides del Club d'escacs Joan Maragall, vam participar un total de 14 jugadors, va ser un torneig dividit en dos grups (grup A amb 6 jugadors i grup B amb 8 jugadors), segons el rànquing elo ràpid català. El ritme de joc va ser 3+2 (3 minuts per tota la partida, més 2 segons d'increment per cada jugada realitzada).
Com veieu en el cartell els premis eren molt llaminers, uns sortits de pernils per cada primer i sots campió de cada grup. Però el plat fort era el sorteig que vam fer en finalitzar el torneig d'escacs, una magnífica paleta de pernil!!
Per acabar d'adobar la vetllada, la xarcuteria del barri "Lourdes" ens va preparar un sortit de formatges i d'embotits amb pa amb tomàquet, que va fer les delícies dels assistents.
A continuació les fotografies dels guanyador



 La idea del torneig és promocionar el club per possibles incorporacions, però la vesprada va resultar ser una delícia culinària, tot gaudint dels companys i del bon ambient. Tot això, sense oblidar de l'exercici escaquístic de moure el cervell i les neurones.  Resum en quatre paraules: escacs, amics, embotits i riures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada