05 de maig, 2023

TAULA RODONA. L’ASSOCIACIONISME AL BARRI: COM ENTOMEM ELS REPTES DE FUTUR? i el vídeo: 50 ANYS AVV: CRÒNICA VISUAL DE L’ÚLTIMA DÈCADA. Dimarts 9 de maig, 19h al Mas Guinardó.

 
Un aniversari és un moment per aturar-se, mirar enrere, veure la feina feta i encarar el futur. Un futur compartit de manera comunitària al barri.
Actualment hi ha situacions crítiques, que van més enllà del barri, a les que hem de saber enfrontar-nos de manera col·lectiva: canvi climàtic, crisi energètica, inflació, pobresa, discriminació, habitatge, serveis públics... i unes elits que posen els seus interessos per sobre dels interessos de les persones i el planeta.
També compartim un barri on manquen equipaments, manteniment i renovació, serveis, millores i altres actuacions.
Són temps de seguir defensant l’acció col·lectiva davant de models de participació individualista. Una participació on compti la nostra opinió i sigui capaç d'encarar els reptes actuals. Treballar amb altres associacions és la nostra força per fer un barri millor.
Per compartir aquests reptes hem convidat la Coordinadora d'Entitats del Guinardó, la Cooperativa Rocaguinarda, l'Analògica i la FAVB.
Després de veure el vídeo: 50 ANYS AVV: CRÒNICA VISUAL DE L’ÚLTIMA DÈCADA, una mostra de les activitats de l’AVV dels últims anys, farem la TAULA RODONA a la que sou convidats associacions i persones del barri.
Tindrà dos eixos de debat:
    1. Quines són les principals problemàtiques que voleu abordar? Com us organitzeu?
    2. En un barri divers, com podem trobar formes de col·laborar entre associacions davant de problemàtiques comunes? Com abordem els diferents punts de vista, les diferents tradicions associatives, les diferents propostes d’acció?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada