16 de maig, 2023

SABIES QUE...Des de Serveis Socials també participem a la FESTA MAJOR DEL BARRI del GUINARDÓ

Com ja hem explicat en altres ocasions, des de Serveis socials participem en diferents projectes comunitaris, i ens agrada poder participar en activitats del barri. Aquest any participarem a la Festa Major del Guinardó.

Al Sense Filtres, projecte per a la millora i la prevenció de l’aïllament i el benestar emocional, participem al Festa Major amb una xerrada oberta a tothom:
SENSE FILTRES, "Vols conèixer i compartir? Trenca amb la soledat".
Es presentarà el projecte "Sense Filtres" com a eina per les persones en situació de solitud no volguda.
Ho farem les persones que formem part del projecte, i vindrà com a convidada especial la Maria Carmen Pollina, de l’Estratègia municipal contra la soledat
DIMARTS 16 DE MAIG A LES 18H
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ (SALA D'ACTES)

També ens acompanyarà i ens ambientarà l’estona:
Cía. La Churry
Clown &ComicPerformer
La mateixa setmana, des del projecte RADARS, que fa 10 anys que té presencia al Baix Guinardó i al Guinardó, estarem presents una vegada més al ball de festa Major del dia 19 de maig al Mas Guinardó. Oferirem informació per a aquelles persones que no tenen coneixement del projecte i els hi pot semblar adient per alguna veïna o familiar.
Radars és un projecte comunitari present a la major part dels barris de la ciutat. Treballem conjuntament amb comerços, farmàcies, entitats, serveis i veïnes i veïns per pal·liar la solitud no desitjada de les persones grans dels nostres barris.
Així doncs ens trobem el proper
DIVENDRES dia 19 a les 18h
Mas Guinardó
per a celebrar la festa major i conèixer-nos una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada