31 de març, 2023

La revista 'Carrer' de la FAVB presenta un monogràfic sobre les eleccions municipals

 
El 28 de maig se celebraran eleccions municipals a Barcelona i, com és habitual, Carrer ha preparat un número especial on abordem els grans temes de ciutat i les principals patates calentes que es trobarà el pròxim equip de govern. Són 40 pàgines que ens preparen per a la campanya electoral amb una visió de barri i de ciutat.
Hi trobareu reportatges sobre urbanisme, desigualtats, habitatge, mobilitat, medi ambient, turisme, educació i sanitat. També un bon grapat d'articles d'opinió, signats per experts i entitats d'àmbits concrets -pobresa energètica, seguretat, residus, model econòmic, gestió ciutadana d'equipaments, patrimoni...-, que ens han permès oferir una panoràmica el més general possible.
Aquest número de Carrer inclou també les reivindicacions de la Favb de cara al pròxim mandat, així com els resultats d'una enquesta realitzada a les associacions veïnals federades, que ens han indicat quines són les principals lluites pendents que tenen al seu territori. També hem volgut destacar una patata calenta per a cada districte, i que van des de l'ampliació del Macba, a Ciutat Vella, fins als problemes amb el soroll nocturn al Triangle Golfo, al districte de Sant Martí.
La portada d'aquest especial eleccions municipals de Carrer ha anat a càrrec d'America Sanchez, que ens ha cedit un original de la seva sèrie Romànic i que mostra una mà amb el dit índex estirat, fent el gest d'escollir. I això és el que farem el 28-M.
Desitgem que aquest número us sigui útil i ens permeti posar en el centre del debat electoral els temes que de veritat importen.
L'equip de Carrer
Podeu llegir la revista en aquest enllaç: https://www.favb.cat/carrer/especial-eleccions-municipals
O bé recollir-la en paper al nostre local (C/ La Bisbal 40) o a la Cooperativa Rocaguinarda (C/Xiprer 13)
Peticions de la nostra Associació:
Joan Maragall del Guinardó

  • Començar les obres de rehabilitació de Torre Garcini com a equipament per a la gent gran, segons el projecte executiu elaborat.
  • Implementar les propostes presentades per millorar la mobilitat de la xarxa de bus, el bus del barri i el tram de carril bici de la ronda que falta segregar de la vorera.
  • Elaborar un pla de dinamització comercial i de locals buits al barri del Guinardó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada