08 de gener, 2023

EL 2023 CELEBRAREM ELS 50 ANYS DE L’AVV Joan Maragall

Enguany farà 50 anys que la van impulsar un grup de persones, compromeses amb el barri i amb la democràcia. Amb alts i baixos, durant aquests 50 anys hi ha participat moltes persones que s’han compromès en mantenir-la viva i n´estem molt orgulloses.
Al barri hi ha molta vida associativa i nosaltres hi estem immersos, treballant conjuntament en molts temes. Però el que fa singular la nostra Associació és que hi tenen cabuda tots els temes del barri de manera transversal. El veïnat tenim un lloc on compartir les nostres inquietuds i fer sentir la nostra veu de manera col·lectiva.
Volem celebrar-ho plegats i amb el barri. Estem acabant de preparar algunes activitats, una Exposició, un Butlletí extraordinari, un Documental, una Taula Rodona, un Dinar de Celebració. De moment, guardeu-vos aquestes dates:
    -Divendres 14 d’abril 2023. Inauguració de l’EXPOSICIÓ al local de l’AVV. Presentació del Butlletí extraordinari: L’Associacionisme al Barri del Guinardó.
    -Dijous 11 de maig. Taula rodona dins el marc de la FESTA MAJOR sobre ACTUALITAT I FUTUR DE L’ASSOCIACIONISMEAL BARRI, al Mas Guinardó. Del 10 al 25 de maig l’EXPOSICIÓ serà al Mas.
    -Dissabte 3 de juny. DINAR DE CELEBRACIÓ al Centre Cívic. Abans de dinar, a la sala d’actes passarem el Documental sobre els últims 10 anys de l’AVV. Més endavant us facilitarem un formulari per apuntar-vos al dinar. Del 25 de maig al 9 de juny l’EXPOSICIÓ serà al Centre Cívic.
Al dinar, segurament t´agradarà retrobar persones que fa temps que no veus.
Un aniversari és un moment per aturar-se, mirar enrere, veure la feina feta i encarar el futur. Un futur compartit de manera comunitària al barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada