14 de desembre, 2022

DUES ACTIVITATS AL MAS GUINARDÓ Dijous 15 de desembre a les 16 h:L'HORA DEL TE Diumenge 18 de desembre, de 10.30 a 14h:EL GUINARDÓ, UN MÓN AL BARRI


La Taula d'Interculturalitat del Mas Guinardó ens convida a l'Hora del Te! Aquesta és una activitat dinamitzada pels Joves del projecte Llar d'Oportunitats, on compartint te i pastes del Marroc, parlarem i reflexionarem temes referents a la vida al barri, els problemes i les facilitats que hem tingut, i que ens donen eines per construir nous marcs i espais de convivència. Tot seguit gaudirem de l'actuació del grup GATZARA QUARTET, amb la seva fusió de jazz amb música del Magreb.

Jornada d’activitats relacionades amb la justícia global, cooperació, i cultura de pau, des d’una perspectiva intercultural i interseccional, adreçada a totes les veïnes i veïns del barri, amb l’objectiu de treballar una transformació individual i col·lectiva des d’una consciència crítica.

L’AVV hi participarem amb tres paradetes a la gimcana.

Enguany coincideix amb el Dia Internacional de les persones migrades. Dins d'aquest marc i amb el rerefons de la cultura de pau, llegirem un manifest signat per totes les entitats que formen el grup motor que organitza l'activitat per conscienciar sobre la precària situació de les persones migrades.

10:30  a 12:30 h GIMCANA | COMPLETA EL TEU PASSAPORT

Al llarg de la Jornada: EXPOSICIÓ | FILLS DE L'APARTHEID

Al llarg de la Jornada: MOSTRA | FIRA D'ENTITATS I ONG'S

12:00 h LLIURAMENT DE PREMIS | CERTAMEN BCN-DH INTERNATIONAL PHOTO FESTIVAL

12:30 h ESPECTACLE | LE VOYAGE

PARLAMENT i LECTURA DEL MANIFEST

Clica aquí per veure tota la programació: https://ajuntament.barcelona.cat/casalsdebarrihg/cemasguinardo/node/1929

Organitza el grup motor del Guinardó, un món al barri: Cooperativa Cultural Rocaguinarda, Mas Retina, Amb drets, Fundació Adsis, KAO Percussió i reciclatge, Llar d'Oportunitats, MamaG, AVV Joan Maragall, Servei d'interculturalitat d'Horta-Guinardó i Casal Mas Guinardó


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada