03 d’octubre, 2022

SOBRE L'ACABAMENT DE LES OBRES DE LA NOVA ÀREA D’ESBARJO DE GOSSOS DELS JARDINS DE FEDERICA MONTSENY

Aquest setembre s'anunciava l'acabament de les obres.
https://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/noticia/acabades-les-obres-darranjament-duna-area-per-a-gossos-als-jardins-de-frederica-montseny_1207617
A la darrera Comissió Consultiva del dimarts 27 de Setembre se'ns va assegurar, tant per la part tècnica, com política, que la nova Àrea d'esbarjo de gossos dels Jardins de Federica Montseny s'havia fet amb el pressupost d'obres menors del Districte i estava acabada.
Nosaltres havíem contrastat allò executat i el plànol del projecte, que ens havien fet arribar el 16 de maig del 2022 i hi trobem a faltar alguns elements que figuraven al projecte, i també hem constatat algunes mancances que farien l’espai més adequat.

En primer lloc, la FONT. No hi és.
Acceptaríem explicacions del tipus: “el tema FONTS no depèn exclusivament del Districte... s’ha d’implementar en un altre departament de l’Ajuntament... es farà més endavant quan hi hagi més disponibilitat pressupostària... Però no ens diguin que ja està...!
Per altra banda, hem parlat amb associacions animalistes del barri i amb usuaris de l’espai i ens han fet arribar aquests suggeriments que millorarien la seguretat dels gossos en un lloc on poden anar sense corretja.
- Alguns dels bancs caldria canviar-los d’ubicació ja que estan a tocar del pedrís que sota té una  alçada de dos o tres metres.
- Al “costat Besos” els gossos poden marxar de l’espai i caldria que la tanca de la porta continués alguns metres més en direcció al Mas.

- Caldrien diferents espais delimitats per matolls i diferents plantes per tenir estímuls olfactius.
- Posar cartells/panells a l’entrada amb recomanacions sobre l’ús de l’espai.
També caldrà posar aquest nou espai a la ruta diària del buidat de papereres, ja que no són d’ús puntual, com podrien ser les del carrer, sinó que son a un espai on se'n fa un ús intensiu.
L’arranjament d’aquest espai ha estat llargament reivindicat i caldria que el resultat fos satisfactori. Així ho hem fet saber al Districte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada