07 d’octubre, 2021

PRESENTACIÓ AL BARRI DE LA COMUNITAT ENERGÈTICA DEL GUINARDÓ Divendres 15 d'octubre, 19 h al Casal de Joves Girapells (C/Teodor Llorente 20)

Tres cooperatives: SOM ENERGIA, ROCAGUINARDA i AZIMUT ens presenten un projecte que té com a objectiu impulsar comunitats energètiques a l’àrea metropolitana de Barcelona i que en el nostre barri comença per la creació de la Comunitat Energètica del Guinardó.
Amb la participació de: Josep Centelles, enginyer; Ferran Marin, de Som Energia; Clara Ramoneda, de Comunitat Energètica del Guinardó.
Presenta: Ariadna Trillas, periodista i presidenta de Alternativas Económicas, coop.

Ens explicaran amb més detall com es concreta aquest projecte que té com a objectius:
1. Posar en marxa la Comunitat Energètica Local del Guinardó, allotjant una primera instal·lació pilot de generació solar fotovoltaica a la terrassa del Casal de Joves Girapells, en cessió d’ús de 30 anys +5.
2. La CEL realitzarà un treball d’assessorament energètic, especialment pera comunitats de veïnes i veïns pera facilitar l’autoconsum comunitari i promoure l’apoderament en matèria energètica.
3. Acompanyar i assessorar altres iniciatives d’autoconsum comunitari de la ciutat. Ser la prova pilot replicable en altres barris.
Aquest projecte s’ha presentat a concurs del  Germinador Social  amb un projecte per a la creació d’una comunitat energètica al Guinardó. Si desitgeu més informació podeu clicar aquí, i també us animem a votar el projecte, només cal que us registreu.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada