11 de juny, 2021

Vota els projectes de Pressupostos participatius!

Del 10 al 20 de juny, si estàs empadronada a la ciutat i tens 14 anys o més pots votar els projectes que consideris de 2 districtes de la ciutat: al districte on estàs empadronada i/o un altre districte a escollir.
COM VOTAR?
*Telemàticament al DECIDIM.BARCELONA

*Presencialment al Casal Mas Guinardó. Espai d'acompanyament habilitat per a aquelles persones que requereixen ajuda o suport a la votació.
Horari del servei de suport a la votació:
De dilluns 14 a divendres 18 de juny, de 17 a 20 hores.
Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 hores.
Diumenge 20 de juny, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
Al mateix equipament, del dia 10 al 20 de juny, podreu visitar l'exposició dels projectes del districte objecte de votació. L'exposició estarà oberta al públic en el mateix horari d'obertura habitual de l'equipament (de dilluns a divendres 9:30-21:30 i dissabtes 10-15h) i en l’horari del servei de suport a la votació.
QUINS SÓN ELS PROJECTES PRESENTATS AL GUINARDÓ?


Aquí teniu un resum dels projectes:

Rehabilitem la part històrica del parc del Guinardó el vam presentar les dues entitats que vam impulsar el Model de barri: l’AVV Joan Maragall i la Coordinadora d’Entitats del Guinardó.
Uns dels primers parcs municipals de la ciutat, de principis del sXX (Forestier i Rubió i Tudurí) necessita una rehabilitació dels elements històrics i de vegetació, així com una millora de la part urbana del parc, inclosa la Font del Cuento.
La foto del projecte "Instal·lem unes escales mecàniques per accedir al Mas Guinardó" no correspon a aquest bprojecte per canvis d'última hora fets per l'Ajuntament per duplicitat del de les escales del carrer Llobet i Vall-llosera que es a una altre licitació.
Els altres 4 projectes han estat presentats per veïns i veïnes i, a grans trets, coincideixen amb el que tenim recollit al Model de Barri:   https://drive.google.com/file/d/1xqwnJfxVdMrQOCTse77gadIogZoC0Z6Y/view
Totes les iniciatives són valuoses i necessàries. Sabem que no les podrem tenir totes, però queden recollides com a iniciatives del barri i per continuar defensant la seva implementació.
Per tant, us animem a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada