11 de desembre, 2020

Anul·lada la Presentació revista EL POU núm. 10

Benvolgudes i benvolguts,
Us hem de comunicar que s'ha suspès la presentació de la revista EL POU núm. 10 que s'havia de fer demà dimecres 16 al Casal d'Entitats Mas Guinardó. Les restriccions sanitàries no han permès finalment la celebració d'aquest acte que malgrat que es pot considerar cultural no entra dins dels paràmetres de les arts escèniques que permeten fer una obra de teatre o un concert musical, per exemple.
Més endavant ja us informarem si podem fer una presentació presencial, ja que hem desestimat de moment la possibilitat de fer-ho virtualment.
A partir d'aquesta setmana ja rebreu informació dels punts de venda de la revista.
Esperem poder veure'ns aviat.
Salutacions,
EL POU. Grup d'Estudis de la Vall d'Horta i la Muntanya Pelada
Benvolgudes i benvolguts,
Aquest any de pandèmia com és lògic també afecta la presentació de la nostra revista EL POU i per tant, malgrat que hem organitzat igualment l'acte, en tot moment estarà sota la normativa estricte que ens mana la situació sanitària actual.
La presentació tindrà lloc al Casal d'Entitats Mas Guinardó - plaça Salvador Riera, 2, a la sala d'actes, el dimecres 16 de desembre a les 19 h.
Tenim un aforament de 40 persones i per poder garantir l'assistència caldrà fer una inscripció individual a través d’un enllaç creat pel Mas Guinardó https://forms.gle/eqRr6EMUXyW5FvS16
· Personal del Mas Guinardó controlarà l’entrada de les persones inscrites.
· A la porta de la sala d’actes hi haurà una taula de venda de revistes per a les persones que no puguin assistir a la presentació.
Demanem que les persones que s'inscriguin tinguin la certesa d'assistència i per a qualsevol canvi es posin en contacte amb el Mas Guinardó.
A pesar de totes les dificultats esperem la vostra assistència!
Sumari de la revista EL POU núm. 10 
EL POU. Grup d'Estudis de la Vall d'Horta i la Muntanya Pelada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada