02 de desembre, 2020

Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2020-2023

L'Ajuntament de Barcelona ha fet públic el nou PAM Extraordinari per la Pandèmia i us copiem les actuacions previstes al nostre Districte i us posem un enllaç al pdf de tot el document Municipal, per a les que el vulguin llegir.

HORTA-GUINARDÓ
Reactivació econòmica, ocupació i comerç de proximitat
Renovar i ampliar les mesures del PDE d’Horta Guinardó per ajudar a la reconstrucció econòmica i d’ocupació, amb suport al teixit comercial, i impulsar l’associacionisme comercial i acompanyar-los en els processos de digitalització.
Cobriment de la ronda de Dalt
Estudi i avantprojecte de la tercera fase del cobriment de la ronda de Dalt, entre la Llosa i el carrer de l’Harmonia, per aconseguir una millora de la connexió entre els barris de Montbau i de la Vall d’Hebron, un projecte que es presentarà a les convocatòries d’ajudes dels Fons de la UE.
Carrers accessibles per a tothom
Impulsar el Pla integral d’espai públic i Pla de mobilitat per als vianants. Facilitar la mobilitat dels veïns i les veïnes del districte amb el manteniment i la reparació de la via pública.
Continuem l’execució del Pla als barris de la Teixonera i Sant Genís dels Agudells
Nova escola bressol i rehabilitació de la Bòbila a la Teixonera; remodelació del carrer d’Olvan i urbanització dels entorns de Can Soler.
Millorem les condicions dels habitatges del districte
Executar una regeneració urbana d’urgència al passatge de Sigüenza (el Carmel) per enderrocar blocs de pisos afectats per problemes estructurals i futura construcció d’habitatges per reubicar veïns. Fomentar la rehabilitació energètica i la instal·lació de fotovoltaiques, introduint el model de l’habitatge sense consum energètic i inclusiu. Fer habitatge accessible.
Millorem els mercats municipals
Executar obres de remodelació integrar el Mercat d’Horta, acabament de les obres de millora del Mercat del Carmel i obres d’urbanització dels entorns del Mercat de la Vall d’Hebron.
Reformes en els espais públics i en el paisatge urbà
Reurbanitzar la plaça de la Font d’en Fargues, el carrer Vayreda-Harmonia, continuar la urbanització de la Clota (fase 2-conservació) i tancament, per protegir, l’espai museístic del cim del Turó de la Rovira.
Adaptem l’espai públic a les necessitats de les persones
Executar un treball de consens ciutadà i elaborar els projectes de la remodelació de l’àmbit de Juan de Mena i del carrer de Praga. S’elaborarà el projecte arquitectònic per poder executar-lo tant aviat com l’Ajuntament disposi d’una quantitat d’inversió més gran en el seu pressupost.
Nous equipaments cívics
Executar un treball de consens ciutadà i elaborar el projecte executiu de la rehabilitació de Torre Garcini com a casal per a la gent gran i de l’espai esportiu del carrer de Sardenya (al costat de l’Escola de les Aigües). Volem elaborar un projecte amb el màxim consens veïnal i de les entitats del territori, per després poder executar-lo tan bon punt l’Ajuntament disposi de la inversió suficient en el seu pressupost.
Pla de barri del Carmel i Can Baró
Implantarem un nou Pla de barris del Carmel i de Can Baró amb l’objectiu d’impulsar un pla d’acció amb la implicació activa dels diversos agents cívics i veïnals d’aquests barris, que inclogui mesures per reduir les desigualtats socials, afavorir la participació i impulsar polítiques adreçades a la ciutadania més vulnerable, a les persones joves i les persones grans i incidir en àmbits com ara l’educació, l’ocupació, la millora de l’espai públic i d’alguns equipaments, l’esport o la rehabilitació d’habitatges.

Aquesta es la previsió al nostre Districte. Si voleu veure tot el PAM cliqueu l'enllaç: PAM 2020-2023

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada