04 d’octubre, 2020

BONA COLLITA ALS HORTS COMUNITARIS DE CAN PLA I ARMENGOL

Passats els primers dies de confinament i amb totes les mesures Covid, l’activitat dels horts comunitaris de can Pla i Armengol no s’ha aturat. Hi ha hagut una bona collita d’estiu i ja s’ha posat fil a l’agulla amb els conreus d’hivern.
No ha estat així en cas del Grup de l’Hort del Mas Guinardó, que no va poder entrar al Casal fins a finals de juny. Van perdre la collita i no van poder fer la plantació d’estiu. Desitgem que es tornin a posar en marxa i que aquest hivern torni a lluir tan ufanós com sempre.

2 comentaris:

  1. Com quasi sempre, parlar sense saber. Varem entrar a primers de Maig, varem poder plantar i la collita d'estiu, de tomates, carabassons, pebrots i albergínies, a part d'enciams ha estat espectacular. Millor retirar el comentari i deixar de parlar del que no se sap.

    ResponElimina
  2. SERGI, no t'he vist mai per l'hort del Mas GUINARDÓ i crec que no és pas col·laborador d'aquesta entitat. La frase: "No ha estat així en cas del Grup de l’Hort del Mas Guinardó, que no va poder entrar al Casal fins a finals de juny. Van perdre la collita i no van poder fer la plantació d’estiu." és totalment certa. Vam enviar cartes a l'Ajuntament, generalitat, protecció civil, districte, argumentat les raons perquè creiem necessàries i segures el poder entrar en l'hort. I la seva resposta sempre va ser NO, NO, NO I NO. Per tant, crec que és TU el que parles sense saber i que hauries de retirar el comentari i deixar de parlar del que no saps.

    ResponElimina