18 de setembre, 2020

SABIES QUÈ.... Centre de Serveis Socials del Guinardó

El Centre de Serveis Socials del Guinardó som un centre d’informació, orientació i atenció a persones i famílies, d’accés universal on poden venir totes les persones que visquin al barri del Guinardó.

Treballem amb diferents moments del cicle vital: infància, joventut, adultesa i persones grans. Ho fem tant en situacions relacionades amb la solitud, maltractaments, pèrdues de feina, violència masclista, problemes econòmics, relacionals... com també també treballem per la prevenció i assessorament en situacions quotidianes. Tots podem trobar-nos en moments complicats. Acompanyar-vos en aquestes situacions és la finalitat del nostre servei.
Som un equip de 19 professionals, entre treballadors/es socials, educadors/es socials i de carrer, psicòloga, administratives i advocat, que treballem conjuntament per construir un servei de qualitat i proximitat al barri.
Podeu contactar amb nosaltres de manera presencial a la Ronda Guinardó 113 – 141 (edifici compartit amb el Centre Cívic Guinardó) de lunes a viernes de 9 a 14 h., per telèfon al 936197311 o per correu electrònic a l’adreça cssguinardo@bcn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada