17 de setembre, 2018

Resum de les Conclusions del Projecte Participat 2018

Ja tenim les Conclusions dels grups de treball que han analitzat el Pacte per a un Model de Barri del Guinardó, amb el projecte inicial, les aportacions de les enquestes rebudes dels veïns i veïnes que han participat i de les enquestes fetes al acte de presentació fet al Mas Guinardó i exposat al Centre Esportiu Municipal.

Ara això ho presentem el dia 20 de Setembre al Consell de Barri que es fa al Centre Cívic a les 19 h. per tal de demanar que es pugui portar al Plenari del Districte que es farà el 4 d'Octubre a la Seu del Districte i on es demanarà que els Grups Municipals i Partits Polítics que governen o aspiren a governar la nostra ciutat, l'assumeixin com les propostes del veïnat per al nostre Barri i que totes les propostes que es facin per al Barri vagin d'acord amb aquest pacte. En el benentès que es del moment actual i que cal actualitzar-lo en el temps.
Per a consultar-lo, podeu anar a la pàgina MODEL DE BARRI d'aquest blog i consultar el PROJECTE PARTICIPAT 2018, o des d'aquí podeu clicar l'enllaç: PROJECTE PARTICIPAT 2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada