26 de juliol, 2023

ENS VISITA EL NOU REGIDOR DEL DISTRICTE, EN JOSEP LLUÍS FRANCO RABELL.

El 19 de juliol, una tarda calorosa, va venir al nostre local per tenir un primer contacte i canvi d’impressions amb l’AVV. Vam aprofitar per explicar les activitats que es realitzen al nostre local: el Grup d’escacs, els dos Grups de consum ecològic EcoRocaguinarda i EcoEstel, el projecte de Botiga d’intercanvi de roba que tenim amb l’Institut Joan Brossa i l’activitat del grup de Taitxí que es fa al Mas Guinardó. També va poder veure l’Exposició dels 50 anys de l’AVV. Li vam manifestar la necessitat de disposar d’un local municipal, com d’altres AVV.
Li vam fer cinc cèntims de les grans línies de PACTE PER UN MODEL DE BARRI aprovat el 2018 així com dels projectes prioritaris i el moment d’execució d’alguns d’ells per tal de fer-ne un seguiment:
-La Rehabilitació de la part històrica i urbana del Parc del Guinardó
-La Rehabilitació de la Torre Garcini, com a Casal de gent gran
-La Pacificació del Passatge Llívia. Elaboració d’un pla d’usos dels locals buits per afavorir el comerç.
-L’arranjament integral de carrers (pals a les voreres)
-La remodelació i acabament dels carrils bici.
-També temes de transport públic: Revisar les parades del BUS 117 perquè arribi a Sant Pau, adaptar la xarxa ortogonal de bus a les necessitats del barri (39 i D40), Bus V23 bucle de Ronda Guinardó direcció Sant Pau per acostar la parada a l’Hospital... i seguiment de les obres d’accessibilitat del Metro Maragall i de la Línia 9.
-La unificació de les 2 zones verdes d’aparcament del barri.
-La millora de la recollida d’escombraries i trastos vells... entre d’altres temes.
Hem valorat molt positivament els Pressupostos participatius i hem manifestat el nostre interès en què es reeditin en aquest mandat i que puguin tenir més dotació econòmica.
Hem demanat que tan bon punt arribi informació al Districte sobre projectes i temes del barri, ens els facin arribar perquè la informació sigui fluïda.

1 comentari: