22 de febrer, 2023

SABIES QUE...A SERVEIS SOCIALS HI HAURÀ CANVIS EN BREU

Aquest inici d’any hem començat a viure molts canvis. Sabem que a nivell global estem en moments d’incertesa i que ens trobem amb constants canvis que fan que sovint ens sentim una mica insegures.
Doncs bé, estem vivint també aquests canvis als Serveis Socials de la ciutat. Persones que han estat un temps fent la seva feina a l’equip del Guinardó, que marxen a un altre centre. Això, que sempre passa puntualment, afecta a un gran nombre de companyes en aquesta ocasió.
Des del dia 1 de febrer, els que ens heu visitat, ja heu vist que la nostra recepció ha canviat. Ara hi tenim en Fernando i en Jordi que, juntament amb la Núria, us atenen d’una manera amable i diligent com fins ara ho feien les companyes que han canviat de lloc de treball.
A partir del dia 1 de març, canviaran algunes treballadores i educadores socials. Trobarem molt a faltar a aquelles persones que marxen però a l’hora ens alegra poder rebre a les noves.
Us demanem que entre totes tinguem la paciència necessària per a que aquests canvis siguin més fàcils per a tots, principalment per a les persones usuàries del servei.
Agraïm molt la tasca realitzada i confiem en la que podrem seguir fent entre totes en benefici de les persones del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada