24 de novembre, 2022

BCN ANTIMASCLISTA; SUMANT ALIANCES CONTRA EL MASCLISME Dijous 24 de novembre, a les hores 17.00 h

Acte commemoratiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones i de record a les víctimes de la violència masclista.

Presideix l’acte la Regidora d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón.
 
Lloc: BIBLIOTECA HORTA-CAN MARINER
C. Vent, 1. Tel.: 934 208 285

Arribada al jardí de la Biblioteca de la instal·lació col·lectiva “Dones objectificades pel masclisme”, on començarà l’acte institucional al voltant de l’estàtua “El malson de la Ventafocs”. Amb aquest acte ens reunim per dir prou a la violència masclista i recordar aquelles dones assassinades.
Comptarem amb la participació conjunta de la Associació Dones Montbau Teatre i la Coral Performance# MeToo d’Horta-Guinarda.
Presentarà l’acte Lissette Guillen de les Karmelafest.

Com a clausura de l’acte es repartiran cors i espelmes com a símbol de dol, alhora que es llegiran els noms d’infants i dones assassinades per violència masclista durant aquest 2022.

Participa: Consell Dones del Districte Horta-Guinardó, Marisa Ordóñez, Dones d’Horta, Alicia Martel de Dona Cançó, Lissette Guillen de les Karmelafest., Coral performance Me Too Horta Guinardó, Retrobat amb tu amb detall artístic, Associació Dones Montbau Teatre, Centre Cívic Matas i Ramis i Biblioteca Horta-Can Mariner.
Esperem la vostra participació, Juntes som més fortes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada