09 de juny, 2022

ENS VISITA L’ESCOLA DEL PARC DEL GUINARDÓ AMB PROPOSTES DE MILLORA DEL PARC

Dimarts 7 de juny ens han vingut a veure alumnes de 4t de l’Escola Parc del Guinardó amb les seves mestres. Tots els cursos fan al llarg de l’any moltes activitats al Parc: passejades, observació de la natura, dibuixos del natural... i han trobat molts aspectes a millorar.

A partir de les observacions dels infants els més grans han recollit les propostes de millora de tots els cursos i les han adreçades als responsables del manteniment del Parc: l’Ajuntament. Han anat a la Plaça Sant Miquel a entrar-les per Registre.
Avui ens les han presentades a l'AVV. Un treball excel·lent d'aprenentatge de participació democràtica tant en el treball intern a l’Escola, com en la seva projecció a la societat. Les mancances observades pels infants les han convertides en propostes i els han ensenyat com les poden fer arribar als responsables polítics i com donar-les a conèixer a l’Associació per tal que faci d’altaveu de les mateixes cara al barri i al Districte.
Volem felicitar l’escola pel seu treball, per mostrar als infants com poden millorar el seu entorn més immediat des de les seves mirades i necessitats, dels més grans als més petits. Una tradició pedagògica que segueix viva a les portes de la celebració del seu Centenari l’any que ve.

Nosaltres recollirem les propostes i les adreçarem al Districte. Les que fan referència a la part forestal tenen a veure amb la necessitat de millorar el manteniment ja que les obres que es van fer amb motiu del Centenari del Parc l’ant 2018 s’estan degradant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada