29 de març, 2022

Mapeig del Guinardó. Necessites ajuda? Troba el que necessites entre les teves veïnes!

TAULA DE SUPORT I SOLIDARITAT del GUINARDÓ, BAIX GUINARDÓ I CAN BARÓ

El mapeig és un projecte de la Taula de Suport Mutu del Mas Guinardó, desenvolupat tecnològicament pel Hacklab-Guinardó, amb la intenció de crear un espai virtual on posar en contacte les veïnes amb necessitats i les que ofereixen suport.
https://ajuntament.barcelona.cat/casalsdebarrihg/cemasguinardo/node/1692
En aquest espai en podeu llegir les bones pràctiques, fer seguiment de les iniciatives posades en marxa en cada espai, i, si sou part de l'equip impulsor de cada espai, hi trobareu un espai de treball online. Totes aquelles entitats, associacions, grups informals, equipaments i persones físiques que facin una feina solidària i/o de suport mutu, poden omplir el formulari per aparèixer al mapeig:   https://mapa.guinardo.org/
Els Casals Comunitaris són un recurs que aspira a donar suport a les energies solidàries que s'organitzen als barris, entorn a les xarxes de suport, les iniciatives comunitàries, a partir de les crisis derivades de la Covid-19.
Als 10 districtes de la ciutat es distribueixen, en diversos equipaments, aquests nodes, que disposaran de recursos, materials i equip humà que contribueixi a enfortir, organitzar i proveir allò que les iniciatives comunitàries estimin prioritari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada